CCPI Gevelonderhoudsproducten

Neutrale reinigers:

PreClean-N

PreClean N
Een neutraal reinigingsproduct voor het verwijderen van atmosferische vervuiling, industriële aanslag en gebruiksverontreiniging van watervaste oppervlakken. PreClean N is een alleskunner die veilig toepasbaar is op gecoate, betegelde, kunststof, (gecoat) aluminium, stucwerk, ISPO, kozijnen, beplating, etc

PreClean-N-Creme-1-liter

PreClean N Crème
Is een ammonium houdend maar zuurvrij reinigingsmiddel. Het is uitermate geschikt om hardnekkige verontreiniging te verwijderen. PreClean N Créme is werkzaam op o.a. roestvast staal, tegelwerk, geverfde materialen, plastic, formica, Trespa, gemoffeld en geanodiseerd aluminium & glas.

Zure en zuur vervangende reinigers:

PreClean-Superrenovator-ZR-10-liter

PreClean SuperRenovator ZR
Een zeer krachtig reinigingsproduct met een lage PH. Het is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van hardnekkige anorganische, atmosferische en minerale verontreinigingen. Praktijkervaringen hebben aangetoond dat PreClean SuperRenovator ZR zeer doeltreffend en vooral veilig atmosferische vervuiling, ijzerfosfaat en andere aanslag op ramen, gevelsteen, beton, damwandpanelen, trespa, kunststofkozijnen, en deuren etc. verwijdert.

PreClean-GlassRenovator-10-liter

PreClean GlassRenovator ZR
Een sterk de-emulgerend zuur reinigingsproduct, speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van hardnekkige anorganische, atmosferische en minerale verontreiniging. PreClean GlassRenovator is zeer doeltreffend en vooral veilig om atmosferische vervuiling, ijzerfosfaat en andere aanslag op ramen te verwijderen.

PreClean-Z5-Creme

PreClean Z5 Crème
Is een licht zuur, niet etsend reinigingsmiddel dat geschikt is om hardnekkige verontreiniging te verwijderen. PreClean Z5 Crème is toepasbaar op roestvrij staal, geverfde metalen, plastic, formica, Trespa, gemoffeld en geanodiseerd aluminium, glas etc.

PreClean-SoftEco-ZR-1-liter

PreClean SoftEco ZR
Een revolutionair innovatief en zuur vervangend reinigingsproduct op basis van waterstofverbindingen. PreClean SoftEco ZR is speciaal ontwikkeld voor het doeltreffend en vooral veilig verwijderen van hardnekkige anorganische, atmosferische en minerale vervuiling, ijzerfosfaat en andere aanslag. Het wordt gebruikt voor o.a. metselwerk, beton, natuursteen, glas, damwandpanelen etc

Alkalische en alkali vervangende reinigers:

PreClean-AL10-10-liter

PreClean AL10
Een revolutionair alkalisch reinigingsproduct. Vanwege de niet brandbare, niet giftige eigenschappen van dit product kan het op praktisch alle harde watervaste ondergronden gebruikt worden, zoals gecoate oppervlakken, aluminium ondergronden (gemoffeld, geanodiseerd), RVS etc.

PreClean-Industry-AL-10-liter

PreClean Industry AL
Een krachtige en veilige industriele ontvetter op basis van chloorvrije oplosmiddelen. Als substituut en aanvulling voor reiniging met stoom levert PreClean Industry AL een flinke tijdbesparing op. PreClean Industry AL wordt vooral daar frequent toegepast, waar ontvetting van zwaar aangekoekt vet, olie, of smeer op motoren, apparatuur en onderdelen noodzakelijk is.

PreClean-SoftEco-AL

PreClean SoftEco AL
Is een revolutionair innovatief alkaliën en basisch vervangend reinigingsproduct op basis van waterstofverbindingen. Het is speciaal ontwikkeld voor het doeltreffend en vooral veilig verwijderen van organische en biologische verontreiniging, vetten, straatvuil en atmosferische aanslag op glad beton, natuursteen, glas, damwandpanelen, trespa, kunststofkozijnen en gecoat aluminium deuren en ramen. PreClean SoftEco AL wordt met succes toegepast om vloeren, tegelwanden, kunststof wanden, etc. volledig veilig te reinigen

PreClean-Soft-Eco-Industrie-1-liter

PreClean SoftEco Industrie
Is een revolutionair innovatief reinigingsproduct op basis van waterstofverbindingen. PreClean SoftEco is speciaal ontwikkeld voor het doeltreffend en veilig verwijderen van hardnekkig vuil. Het wordt met succes toegepast om vloeren, kunststofwanden volledig te reinigen.

Speciale reinigers:

PreClean-GreenStopper-Eco-10-liter

PreClean GreenStopper Eco
GreenStopper Eco is een speciaal reinigingsproduct ontwikkeld voor het reinigen van: (rieten)daken, muren, (houten)terrassen en sierbestrating. GreenStopper Eco verwijdert snel en effectief verschillende soorten aanslag
zoals algen en mossen op alle voorkomende oppervlakten. Voorbeelden zijn damwandpanelen, kunstofkozijnen en deuren, hout, beton, natuursteen etc

PreClean-InsectCleanPro-10-liter

PreClean InsectClean Pro® 
PreClean InsectClean Pro wordt toegepast voor het reinigen van ondergronden (in de open lucht) van fecaliën van spinnen en insecten. PreClean InsectClean Pro beschermt objecten tegen de hernieuwde aanhechting van spinnenwebben en insectenverontreiniging. Het product weert na gebruik tevens verschillende soorten ongedierte (vliegen, muggen en wespen). Het wordt met name toegepast op moeilijk bereikbare plaatsen van gebouwen, vaartuigen en constructies.

Conserveren van metalen, kunststof en aluminium ondergronden:

PreCare-RenoCoat-1-liter

PreCare RenoCoat
Is het nieuwste op het gebied van conserveringsmiddelen. PreCare RenoCoat beschermt en conserveert bijvoorbeeld kunststof, RVS, gemoffeld en geanodiseerd aluminium, glas en lak en biedt langdurige bescherming. PreCare RenoCoat beschermt onder anderen tegen: industriële neerslag, zure regen, hars van bomen, roet en metaaldeeltjes, vogeluitwerpselen, zoute (zee)lucht, UV straling, pekel en vervuiling door insecten.

PreCare-AluRestore-1-K-1-liter

PreCare AluRestore 1-K
Is een transparante filmvormende coating, op basis van ultra fijne vernettende vaste stoffen. PreCare AluRestore 1-K beschermt verweerde alluminium kozijnen en beplating, verweerd RVS, verkrijt kunststof en doffe gelakte oppervlakken voor een periode van ca. 3 jaar (afhankelijk van de staat van de ondergrond)

PreCare-PolishCreme-1-liter

PreCare Polish Crème
Een krachtig reinigings- en onderhoudsmiddel met conserverende eigenschappen. PreCare PolishCrème is geschikt voor het verwijderen van atmosferische en biologische verontreiniging van bijvoorbeeld gemoffeld en gecoat aluminium, volkern beplating, kunststoffen, Plastisol damwanden etc.

PreCare-CleanShine-10-liter

PreCare CleanShine
Is een geconcentreerd reinigingsproduct met conserverende eigenschappen. PreCare CleanShine is geschikt voor het verwijderen van atmosferische en biologische verontreiniging. PreCare CleanShine is geschikt voor RVS, gemoffeld en geanodiseerd aluminium, (gecoat) metalen ondergronden, plastic, formica, glas etc. PreCare CleanShine is ook uitermate geschikt voor gebruik op auto’s, bussen en vliegtuigen.

Conserveren van houten ondergronden:

PreCare-RenoCoat-Wood-HS-1-liter

PreCare RenoCoat Wood HS
Is een hoogwaardig transparant impregneermiddel gebaseerd op de nieuwste technologie. Voor toepassing op poreuze houten ondergronden zoals balken, planken, panelen, parket en meubels.

PreCare-RenoCoat-Wood-WB-1-liter

PreCare RenoCoat Wood WB
Speciaal ontwikkeld voor het vuil-, vet-, olie- en waterafstotend maken van onbehandelde houten ondergronden zoals: parket, meubels, panelen, boeiboorden etc. Verontreiniging kan na behandeling met PreCare RenoCoat Wood WB niet meer in de ondergrond dringen.

PreCare-RenoCoat-Color-Wood-1-liter

PreCare Renocoat Wood Colour
Is een hoogwaardig gepigmenteerd impregneermiddel gebaseerd op de nieuwste technologie. PreCare RenoCoat Colour Wood HS is geschikt voor toepassing op poreuze houten ondergronden en objecten zoals houten balken, panelen, planken, beelden en meubels.

Conserveren van minerale ondergronden:

PreCare AquaProtect WB
Is een water emulgeerbaar hydrofobeermiddel voor minerale ondergronden. PreCare AquaProtect WB beschermt muren en gevels tegen het indringen van water waarbij het ademend vermogen van de objecten behouden blijven. Het conserveert objecten vrijwel direct en maakt de ondergrond vuil en waterafstotend.

PreCare AquaProtect HS
Voorkomt vochtproblemen. Dit vloeibare hydrofobeermiddel beschermt muren en gevels tegen het indringen van water en vuil. PreCare AquaProtect HS conserveert gevels en objecten vrijwel direct en maakt de ondergrond water- en vuilafstotend. PreCare AquaProtect HS voorkomt zelfs het binnendringen van water in scheuren en kieren. Het kan veilig toegepast worden op vrijwel alle steensoorten en veroorzaakt geen of nauwelijks
kleurverschil.

Precare AquaProtect Crème WB
Is ontwikkeld voor het waterafstotend hydrofoberen van minerale bouwmaterialen. PreCare AquaProtect WB Crème is geschikt voor het hydrofoberen van minerale bouwmaterialen zoals baksteen, klinkers, kalkzandsteen, natuursteen en stucwerk. Afhankelijk van de porositeit dringt de werkzame stof door de lange contacttijd diep in de ondergrond.

PreCare-RenoCoat-Stone-WB-1-liter

PreCare RenoCoat Stone WB
Is een hoogwaardig transparant filmvormend beschermingsmiddel gebaseerd op de nieuwste conserveringstechnologieën, waarbij de indringdiepte, grootte en vorm van de werkzame vaste stof de poriën van de te behandelen ondergrond als geheel “verzegeld”. PreCare RenoCoat Stone WB is zeer geschikt voor het conserveren poreuze minerale ondergronden zoals plavuizen, natuursteen,
(dicht)beton en marmer.

PreCare-RenoCoat-Stone-HS-1-liter

PreCare RenoCoat Stone HS
Een hoogwaardig en transparant impregneermiddel gebaseerd op de nieuwste technologie. Het product is uitermate geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden en objecten zoals tegels, natuursteen en stenen meubels. Door het steen te impregneren neemt het nauwelijks vocht op en wordt het dus verduurzaamd. Algen en mossen kunnen zich minder goed hechten aan het oppervlak door het ontbreken van een gunstige “voedingsbodem”. Daarnaast wordt het niet alleen waterafstotend, maar ook vet- en olieafstotend!

PreCare-GraffiWax-Pro-10-liter

PreCare GraffiWax Pro
Een vloeibare, wasachtige zelfopofferende semi-permanente beschermende coating voor minerale ondergronden. PreCare Graffiwax Pro beschermt alle water belastbare minerale ondergronden vrijwel onzichtbaar tegen indringing van inkt en verf door graffitivervuiling. De levensduur van het systeem is ca. 3 jaar.

Specials:

PreCare-RenoCoat-Glass-NV

Precare Renocoat Glass NV
Een ééncomponent glasbeschermer met een uitstekende bescherming tegen weersinvloeden, agressieve zuren en stoffen. Het product zorgt voor een uitmuntende UV bestendigheid, perfecte waterafstotendheid en is optimaal anticorrosief. PreCare RenoCoat Glass NV is voor 100% biologisch afbreekbaar.

Lethal Pass official channel page https://pornlux.com/channel/lethal-pass. Library zlibrary z-library zlib project